Détails de l'entreprise
Description
La Banquise, originally a small ice-cream shop, first opened its doors in May 1968. In fall of the same year, its founder, local fireman Pierre Barsalou, decided to transform the enterprise into a 24-hour snack bar. At the time it specialized in exceptionally good hot-dogs and great fries. Poutine first appeared on the menu at the start of the 80s and originally just two varieties were offered, classic and Italian. However, in response to repeated requests from very satisfied customers, the restaurant’s poutine varieties quickly multiplied. Today we offer no less than 25 different types of poutine. Today, La Banquise remains a family business. La Banquise, une petite crémerie à ses débuts, a vu le jour en mai 1968. Son fondateur, Pierre Barsalou, un pompier du quartier, transforma celle-ci en casse-croûte ouvert 24H dès l’automne 1968. On pouvait alors y déguster d’excellents hot-dogs et des frites succulentes. La poutine fit son apparition au début des années 80, avec la poutine classique et l’italienne. Devant le succès populaire, et à la demande répétée de plusieurs clients, les choix de poutines se multiplient. On compte maintenant pas moins de 25 poutines différentes.
Catégories
Détails du stationnement
- Rue